Ouderschapsplan

Ouderschapsplan

Ouderschapsplan ... even checken?

Stel: jullie zijn al enige jaren geleden gescheiden en hebben destijds ook een ouderschapsplan opgesteld. In een ouderschapsplan staan afspraken over de zorgverdeling, de kostenverdeling voor de kinderen, afspraken over hoe je vakanties verdeelt, wat te doen met verjaar- en feestdagen etc. Allemaal afspraken die op het moment van vastleggen het meest praktisch en passend zijn.

Maar hoe is dat nu? Na een aantal jaren is het goed om die afspraken weer eens onder de loep te nemen. Er verandert best veel in de loop der tijd. Is de zorgverdeling nog naar wens? Past deze nog bij jullie situatie en bij de wensen van jullie inmiddels groot geworden kinderen? Zijn jullie pubers nog blij met de regeling? Ook als jullie inkomen veranderd is, is het raadzaam om eens te kijken naar de alimentatie die destijds is afgesproken. Klopt die nog steeds?

Al met al genoeg redenen voor een up date! Even checken of alles nog in orde is. Bel ons voor een afspraak en we bekijken samen welke aanpassingen gewenst zijn en leggen die vervolgens vast, zodat duidelijk is wat er voor de toekomst gaat gelden.

1 reactie op “Ouderschapsplan”

  1. Bedankt voor dit blog. Inderdaad een goed idee om het af en toe weer eens door te lopen.

Reacties zijn uitgeschakeld.