Over ons

Centrum voor mediation

Over ons

Wij werken samen met verschillende deskundigen en dat allemaal onder één dak! Naast een ervaren scheidings- en familiemediator en een coach, hebben we nog meer ‘in huis’.

Een goed advies van bijvoorbeeld een hypotheekadviseur of ondersteuning op fiscaal gebied kan je (zeker in een scheidingsprocedure) verder helpen.

kantoor
Ons kantoor op de Oranjelaan 79 in Harderwijk

mr. Bianca Jansen

MfN Registermediator

Ik ben MfN Registermediator en Familiemediator en  oprichter van het Centrum. Mijn specialisaties zijn:

  • Mediations in echtscheidingszaken
  • Mediations in familie- en gezinszaken
  • Mediations in zakelijke geschillen
  • Mediations in verstoorde arbeidsrelaties

Werkwijze

Het is belangrijk als  mensen zich op hun gemak voelen bij mij en daarom start ik altijd met een vrijblijvend gesprek. In het gesprek maken we nader kennis en vertel ik meer over mijn manier van werken. Uiteraard is alle ruimte om vragen te stellen. Daarna beslis je of je het mediationtraject onder mijn begeleiding wilt starten. 

In mediation gaan partijen samen op zoek naar de oplossing van jullie probleem. De mediator is niet degene die de oplossing ‘verzint’. Dan doen jullie zelf! Mijn rol is om het proces zodanig te begeleiden dat de communicatie op gang blijft en dat jullie gestimuleerd worden om op een constructieve manier tot een oplossing te komen, zodat je als collega’s, buren of familie weer verder kunt.    

In echtscheidingszaken is mijn rol tweeledig. Enerzijds begeleid ik het proces om de gesprekken op een goede en constructieve manier met elkaar te voeren.   

Daarnaast informeer ik jullie over de financiële, juridische en fiscale aspecten van de scheiding, zodat jullie  op basis daarvan tot weloverwogen beslissingen komen die worden opgenomen in het convenant en ouderschapsplan. 

Kortom: het gaat om het totaalpakket. Er is aandacht voor de relatie en communicatie met daarnaast deskundige begeleiding bij de zakelijke afwikkeling.

Ik ben jullie graag van dienst!   

Direct contact met Bianca?

Bel: 06 51 50 56 87 of mail naar bianca.jansen@bjma.nl

Nelieke Komen

Life Coach

Nelieke Komen Doorn – Life Coach in de natuur

Er kan van alles om je heen gebeuren, dat jouw leven beïnvloedt, waar je vaak niet veel aan kunt veranderen. Je hebt wel een keuze hoe je daarmee om kunt gaan.

Er zijn diverse onderwerpen waar Life Coaching je bij kan helpen, zowel op het werk als privé.

Denk hierbij aan:

  • Je relatie(s) verbeteren, jezelf zijn en meer verbinding in je relaties
  • Communicatie met jezelf en je omgeving verbeteren      
  • Verminderen van (werk)stress 
  • Omgaan met verlieservaringen
  • Vergroten van je veerkracht en wendbaarheid

Hoe werkt het?

Het resultaat van jouw coach traject is dat je bewust wordt waar je mee bezig bent en keuzes kunt maken. Er ontstaat meer begrip voor jezelf en voor je omgeving, wat zorgt voor een betere verbinding.

Tijdens de intake sessie in de natuur maken we kennis met elkaar en met mijn werkwijze. We kijken wat er nu speelt in je leven, waar loop je tegenaan? Wat zijn je verlangens?

Alle sessies gaan we lekker naar buiten, waar je letterlijk en figuurlijk stappen gaat zetten. Tijdens het wandelen kom je makkelijk in gesprek en in beweging.

De natuur gebruiken we als metafoor en spiegelt wat er van binnen bij je afspeelt. Dit werkt ontspannend en inspirerend.

Tijdens het coachen bespreken we wat de invloed van concepten, gedachten en gevoel zijn op je ervaring en je leven.

Dit zorgt ervoor dat je antwoorden gaat ontdekken en inzichten krijgt zodat je weer meer rust en ontspanning ervaart. 

Iedereen is welkom!

 

Direct contact met Nelieke?

Bel: 06 12 10 06 99 of mail naar contact@nelieke-lifecoaching.nl

website: nelieke-lifecoaching.nl

AartJan Jansen

Hypotheek adviseur

Ga je binnenkort een huis kopen of denk je aan verbouwen of oversluiten? Misschien ben je benieuwd of je na de scheiding in jullie huis kan blijven wonen. 

Wij geven je graag advies. Ons hypotheekadvies gaat verder dan alleen een prijsvergelijking. Juist nu is goede begeleiding belangrijk. Wij zijn er om je te ontzorgen.

Verzekeringen

Wij werken samen met meerdere verzekeringsmaatschappijen voor een onafhankelijk en passend advies. Bij het afsluiten van meerdere verzekeringen ontvang je pakketkorting. Heel handig is ook onze verzekeringsapp. Altijd je verzekeringsgegevens bij de hand én bij schade zorgen we voor een snelle en adequate afhandeling. 

 

Direct contact met Aart Jan?

Bel: 0341-36 37 58 of mail naar info@marinusjansen.nl

Mark Hogenhout

Fiscaal adviseur

Fiscale regels kunnen complex zijn, zeker in het geval van een scheiding.

De aangifte in het jaar van scheiding is lastiger dan een reguliere aangifte. Er zijn wat haken en ogen  waar je rekening mee moet houden. Er worden  vaak fouten in de aangifte gemaakt (met name op het gebied van de eigen woning). Genoeg reden dus om je daarover goed te laten adviseren.

Ook voor ondernemers is het verstandig om,  wanneer een scheiding aan de orde is, te overleggen met een deskundige op het gebied van fiscaliteiten, zodat je op de hoogte bent van de gevolgen van jullie keuzes en wensen. Het kan je veel geld besparen!

Direct contact met Mark?

Bel: 085-4853599 of mail naar info@t-axisadvies.com