Onze werkwijze

Onze werkwijze is praktisch, oplossingsgericht en professioneel

Een paar steekwoorden die de werkwijze van het Centrum voor Mediation & Coaching typeren: Integer, laagdrempelig, praktisch, doelgericht en professioneel.

Samenwerking

We geloven in de kracht van samenwerken! In ons pand aan de Oranjelaan in Harderwijk werken we samen met diverse deskundigen en dat alles  onder één dak! Naast een ervaren scheidingsmediator en relatie- en gezinscoach hebben we namelijk nog meer ‘in huis’.

Soms heb je behoefte aan een goed advies van bijvoorbeeld een fiscalist of een hypotheekadviseur. Een afspraak met Mark en Aart Jan is snel gemaakt! 

De diensten van Bianca (mediator) en Nelieke (coach) 

  • Mediation bij echtscheiding: onder begeleiding van een onpartijdige mediator komen jullie tot afspraken waarmee je verder kunt. Het gaat om afspraken op financieel gebied (woning, spaargeld, inboedel, pensioen, alimentatie etc.) , maar daarnaast bespreken we wat voor jullie kinderen het beste is en leggen dat vast in een ouderschapsplan. De mediator begeleidt jullie tijdens het gehele proces en zorgt ervoor dat de afspraken op een juridisch correcte wijze worden vastgelegd.
  • Mediation bij familie- en gezinszaken: een conflict in de familie kan je dag en nacht achtervolgen. Mediation biedt hulp om de onderlinge communicatie over een vervelende familiekwestie te verbeteren en samen te zoeken naar een oplossing.
  • Gezins-/relatiecoaching en life coaching: soms kun je wel wat hulp gebruiken. Het is niet altijd eenvoudig om je leven, werk of relatie  prettig en bevredigend te houden. Je hoeft het niet alleen te doen, laat je/jullie coachen!
  • Mediation bij zakelijke geschillen: omdat een zakelijk geschil niet altijd een gang naar de rechter hoeft in te houden.
  • Mediation in arbeidsrelaties: zorg er samen voor dat de werkrelatie verbetert. Eén goed gesprek kan al voldoende zijn voor meer plezier in je werk.

Het eerste half uur van het kennismakingsgesprek mediation (voor particulieren) is kosteloos en vrijblijvend.  We beschikken over spreekruimtes in Harderwijk, Putten en Haarlem.Indien gewenst komen we bij je thuis.